1

FCR-hankkeeseen liittyen rehtori Mikko Ripatti, professori Kati Mäkitalo-Siegl ja lehtori Sanna Metsälä olivat Lontoossa BETT-messuilla tammikuun lopulla. BETT on kansainvälinen opetusteknologiatapahtuma, joka järjestetään vuosittain.

Messuilta vierailijoiden mieliin jäivät erityisesti interaktiiviset näytöt, pöydät, taulut ja lattia (Wizefloor), ohjelmointi, koodaus ja pelit sekä robotiikka ja Legot. 3D-tulostaminen oli myös vahvasti esillä, samoin kuin erilaiset fysiikan ja kemian opetukseen liittyvät teknologiasovellukset.   BETT Arenalla esiintyi mm. Richard Gerver, joka on kirjoittanut teoksen Tomorrow’s Schools Today.

Messujen lisäksi Metsälä ja Mäkitalo-Siegl osallistuivat kouluvierailuun, jonka kohde oli Bohunt School.

Yksi kommentti to “Savonlinnalaisedustus BETT 2014-tapahtumassa 21.-25.1.2014”

  1. Hei! Kiitos kirjoituksesta! Lisäsin sen suomalaisten BETT2014-matkaraporttien listaan: http://www.matleenalaakso.fi/2014/01/suomalaisten-bett-2014-matkaraportit.html

Jätä vastaus