0

Tabletitperusopetuksessa5_500

Tabletit ovat yleistyneet kovalla vauhdilla perusopetuksen puolella. Savonlinnan normaalikoulussa on kahdeksan opetusryhmää sitoutunut tablettikokeiluun kolmeksi vuodessa. Myös muualla Savo-Karjalan alueella on tehty hyvää innovatiivista työtä uuden koulukulttuurin luomisessa. Tiistaina 14.1.2014 Savonlinnan normaalikoulu järjesti teemapäivän, jonka tavoitteena oli tutustua Savonlinnan kokeiluun ja vaihtaa kokemuksia käytännön työstä. Yhtenä päivän päätavoitteena oli pyrkimys yhteistyön tiivistämiseen Itä-Suomen alueella tulevaisuudessa..

Päivään osallistuivat Itä-Suomen koulun edustajat Joensuusta ja Lappeenrannasta, Lieksan koulutoimen edustajat, Joensuun ja Savonlinnan normaalikoulun henkilökuntaa, normaalikoulujen Osaava-hankkeen koordinaattori Viikin normaalikoulusta, Ilona-IT:n edustaja ja Itä-Suomen yliopiston filosofisen tiedekunnan kasvatustieteen henkilöstöä.

Päivän ohjelma:

klo 10.30  Tervetuloa ja lounas (johtava rehtori Mikko Ripatti)
klo 11.00  Oppituntien seuraamista
klo 13.00  Keskustelutilaisuus – “yhdessä kohti uutta”
klo 14.30 Kahvit Skybarissa
klo 15.00  Tutustuminen opettajankoulutusosaston Savonlinnan  kampuksen tulevaisuusluokkaan (prof. Kati Mäkitalo-Siegl)
klo 15.30  Päivä päättyy

Tabletitperusopetuksessa1_500

Tabletitperusopetuksessa2_500

1 a -luokka opiskelemassa iPadeilla.

Tabletitperusopetuksessa3_500

3 b -luokka teki paritöitä eläimistä.

Tabletitperusopetuksessa4_500

7 b -luokan oppilaat esittelivät syksyn tuotoksiaan iPadeilta.

Tabletitperusopetuksessa6_500

Tutustuminen opettajankoulutusosaston Savonlinnan  kampuksen tulevaisuusluokkaan.

Lisätietoja:

Lehtori Kimmo Nyyssönen
Johtava rehtori Mikko Ripatti

Jätä vastaus