Kuudennet luokat Yrityskylässä 5.3.

Julkaistu 10.3.2015 tekijä kategoriassa Ajankohtaista

0

Kuudennet luokat lähtivät torstaina 5.3. 2015 klo 7.45 ajamaan kohti Mikkelin Yrityskylää. Luokkia tempaukseen lähti myös Talvisalon koulusta.

 

Mikkelissä olimme n. klo 9.20 ja Yrityskylän avajaistilaisuus alkoi klo 9.30. Avajaistilaisuudessa Yrityskylän opettajat kertoivat mitä päivänä tapahtuu, ja esittelivät itsensä. Sen jälkeen jokainen työpaikka kokoontui omaan työpaikkaansa, hakivat tehtäväkortit ja tekivät käsketyt tehtävät.

 

Itse olimme töissä parturi-kampaamo Hairlekiinissä. Inka Tiainen ja Emma Vuo olivat kampaajia/myyjiä. Heidän tehtävänään oli palvella asiakkaita ja tehdä kampaus suunnitteluita mallipäille. Emma Raikisto oli puolestaan hairlekiinin toimitusjohtaja. Hänen tehtävänään oli huolehtia yrityksestämme, hoitaa raha-asioita ja huolehtia yrityksemme taloudesta.

Jokaisella työntekijällä oli omat vapaa-ajat ja niillä sai käydä syömässä ja olla kuluttajana. Oma rahankäyttö piti suunnitella tarkkaan.

Päivän aikana oli pari henkilöstö kokousta. Päivän lopuksi kaupunginjohtaja piti puheen ja sen jälkeen jokainen toimitusjohtaja kertoi kuinka paljon oma yritys sai voittoa.

Lähdimme yritys kylästä takaisin Savonlinnaan klo 14.00.
Tekijät: Inka Tiainen & Emma Raikisto

Kommentit on suljettu.