Normaalikoulun kerhot lv. 2014-2015

Julkaistu 24.1.2015 tekijä kategoriassa Ajankohtaista

0

Normaalikoulun kerhot lv 2014-2015

Koulumme kerhotoiminta käynnistettiin lukuvuonna 2014-2015 hyvissä ajoin syksyllä.

Kerhoja tarjottiin tänä vuonna varsin laajamittaisesti. Tarjolla oli erilaisia kieli-, urheilu-, kädentaito- ja musikkikerhoja sekä luovuuteen ja ajanviettoon liittyviä kerhoja. Kerhotarjottimessa oli tarjolla 18 erilaista kerhoa 1.-9. luokkalaisille. Tarjotut kerhot toteutuivat, mikäli halukkaita osallistujia oli vähintään 8.

Tarjotuista kerhoista toteutui/toteutuu lukuvuoden aikana seuraavat kerhot: englannin kerho (1-2lk), kokkikerho (1-6lk), savipaja (1-9lk), kuoro (3-9lk), kiinan alkeet (1-9lk), korukerho (1-4lk), uintikerho (3-4lk), mediakerho (3-6lk), kielimaistiaiset (4lk), keppihevoskerho (1-4lk).

Lisäksi kevätpuolella on tarjottu uutuutena jalkapallokerhoa (1-2lk) ja luistelukerhoa (1-4lk), jotka molemmat täyttyivät halukkaista osallistujista hyvin nopeasti.

Osaa kerhoista on pidetty ympäri lukuvuoden, mutta suurin osa on ollut lyhyempiä kokonaisuuksia. Esimerkiksi kokkikerhoja pidetään lukuvuoden aikana viisi eri luokka-asteille, joista viimeinen 1.-luokan kerho alkaa talviloman jälkeen. Samoin kovasti odotetun keppihevoskerhon on määrä alkaa talviloman jälkeen.

Liikunnan riemua jalkapalokerhossa.

Liikunnan riemua jalkapallokerhossa.

Norssilaiset ovat innokkaita kerholaisia. On ilo nähdä oppilaiden aito innostus ja kokeilunhalu uusia ja jo aiemmin tarjottuja kerhoja kohtaan.

Jenni Suomalainen

 

 

Kommentit on suljettu.