Lääkekasvatuksen yhteistyöprojekti

Julkaistu 3.4.2014 tekijä kategoriassa Ajankohtaista

0

Lääkekasvatus

Savonlinnan normaalikoulun 5 b -luokka osallistui maanantaina 24.3.2014 valtakunnalliseen lääkekasvatuksen yhteistyöprojektiin. Projektin tavoitteena on opettaa lapsille oikeaa lääkkeiden käyttöä ja avata yhteistyötä apteekkien ja koulujen välillä.

Proviisoriopiskelija Jerry Ryhänen piti luokalle lääkkeistä kaksoistunnin osana apteekkiharjoitteluaan. Oppitunnilla käsiteltiin lääkkeisiin liittyvää tietoa mm. kuvitteellisen Aivastux-lääkkeen avulla. Oppilaat pääsivät harjoittelemaan myös apteekissa asiointia vuorotellen pareittain. Autenttisuuden tuntua harjoitukseen saatiin farmaseuttien oikeiden työtakkien muodossa.

lääke2

lääke3

Lisää aiheesta aluelehti Savonmaasta:

http://www.saimaalehti.fi/news/show/kouluissa_tarvitaan_laakekasvatusta/

Kommentit on suljettu.